Menu

Vabandame, midagi ei ole kuvada.

Fashion tech – tehnoogia inspireerituna moest

Fashion tech – tehnoogia inspireerituna moest

Nutiseadmest on saanud meie igapäeva elu lahutamatu osa. Erinevatest moeblogidest on näha, et nutiseadmete valdkond on muutunud ja nutiseadmest saanud samasugune akssessuaar, kui seda on kott, kingad või prillid. Nutiseade on muutunud aksessuaariks nii naistele kui ka meestele. 

Premium taseme nutiseadmete aksessuaaride kaubamärgid investeerivad toote kvaliteeti, funktsionaalsusesse ja kasutusmugavusse ning on toonud kaasa uue termini – fashion techFashion tech– on mood tehnoloogias/olmeelektroonikas. Kaasaegne tehnoloogia ei ole enam must/valge ja ammugi mitte madala kvaliteediga, odav nii hinnalt kui välimuselt ning kiiresti oma väljanägemist kaotav. Aina enam kehtib arusaam – kui ostad kalli nutitelefoni, siis kasutad ka kvaliteetseid nutiseadme aksessuaare. 

Peale esteetilise välimuse ja tootekvaliteedi pannakse üha enam rõhku olmeelektroonika sobivusele moodsa igapäevalu keskkonnaga. See annab võimaluse paremini sobitada ja kasutada tehnikavidinaid moodsates kodudes, kontorites.

 

 

Fashion tech üks parimaid näited on antud valdkonna liider Rootsi moe- ja elustiili kaubamärk iDeal of Sweden. iDeal of Sweden kollektsioonid on inspireeritud värskeimatest moelavadel nähtud suundadest.Fashion techtootevalikus on lisaks aksessuaaridele ka moodsa disainiga akupangad, mis on kaalult kerged, kaunite detailidega laadimisjuhtmed, mida on lihtne kotti mahutada ja erinevate moelavadelt inspireeritud disainidega telefoniümbrised, mis aitavad täiendada iga naise ja mehe välimust.

 

Lisaks atraktiivsele disainile on iDeal of Sweden tootevalik funktsionaalne. Tänu magnetkonteptsioonile on aksessuaare omavahel väga hõlbus kasutada. Magnetkontseptsiooni abil saab telefoniümbrise kinnitada rahakottümbrise ja ka magnetiga iDeal of Sweden autolaadija külge.

Lisainfot iDeal of Sweden toodete kohta saad www.smarta.ee või Smarta esindussalongist C.R. Jakobsoni 7/1-76 Tallinnas.

Smarta on SmartEST Baltics OÜ kaubamärk, mis müüb kvaliteetseid nutiseadmete aksessuaare ja uue generatsiooni nutividinaid. 

 

 

LIITU PÜSIKLIENDIKS JA ESIMENE OST - 20%*! 

 

 

* Smarta püsikliendisoodustus on -15% täishinnaga toodetelt!

X