Menu

Vabandame, midagi ei ole kuvada.

Kallis ekraanikaitse  vs  odav ekraanikaitse

Kallis ekraanikaitse vs odav ekraanikaitse

Nutitelefonid muutuvad aina võimekamaks aga ka kallimaks. Investeerides uude nutitelefoni tahame oma investeeringut parimal võimalikul moel kaitsta. Enimlevinud kaitse on ekraanikaitse ning aina enam investeeritakse ka telefoni kaitsvatesse ümbristesse.   

Turul on väga lai valik erinevaid ekraanikaitseid, mis erinevad nii materjali, omaduste kui ka hinna poolest. Ekraanikaitsete hinnad algavad 3 eurost ja küünivad 40 euroni.

Ekraanikaitsed, mille hind on kuni 20 eurot, on oma kvaliteedilt ja tooteomadustelt keskmise ja madalama kvaliteediga. Kvaliteetsete ehk Premium klassi ekraanikaitsete hinnad algavad 20 eurost. Tihti soetatakse ekraanikaitse just hinda silmas pidades ja valik langeb soodsaima võimaliku variandi kasuks.

Miks osta kallis Premium klassi ekraanikaitse kui saab ka odavamalt telefoniekraani kaitstud?

Ekraanikaitse läbipaistvus

Kui ostame kalli nutitelefoni, siis tahame selle telefoni omadusi maksimaalselt kasutada. Uute nutitelefonide ekraanid on arendatud väga selge ja puhta pildi edastamiseks.

Näiteks Apple lipulaeva iPhone X äärest ääreni OLED ekraan on telefoni üks olulisimatest omadustest. Kui selle telefoni ekraanikaitsena kasutada odavama hinnaklassi toodet, siis OLED ekraani omadused vähenevad. On juhuseid, kus odavama hinnaklassi ekraanikaitse kasutamise tulemusena kaob näotuvastus.

Kallima Premium klassi ekraanikaitse kasutamisel ei pruugi kasutaja arugi saada, et ekraan on millegagi kaetud. Seda veel eriti juhul, kui kasutatakse ekraanikaitseklaasi. Premium klassi kaitseklaas säilitab telefoni ekraani pildikvaliteedi.

 

Ekraani puutetundlikkus

Premium klassi ekraanikaitse kasutamisel telefoni ekraani puutetundlikkus ei muutu ehk telefoni ekraan on sama tundlik, kui see on kaitseklaasita. Madalama kvaliteediga ekraanikaitsed võivad puutetundlikkust oluliselt vähendada.

 

Ekraanikaitse materjali kvaliteet

Kui ekraanikaitse ääred tulevad lahti ja hakkavad murenema nädala või kuu pärast paigaldamist, siis on tegemist madalama kvaliteediga ekraanikaitsega. Premium klassi ekraanikaitse on reeglina klaasist ning kvaliteetse kaitseklaasi ääred kinnituvad tugevasti telefoni ekraanile ja ei tule kasutamise käigus lahti. Tugevasti kinnitunud kvaliteetne kaitseklaas tagab ka parema kaitse telefoni ekraanile.

Ekraanikaitse garantii

Turul on Premium klassi ekraanikaitseid tootvaid kaubamärke, kes pakuvad toodetele garantiid. Ekraanikaitse garantii tähendab, et kui ostetud toode läheb kasutamisel katki, siis katkine ekraanikaitse asendatakse uuega.

Kokkuvõtvalt – investeerides Premium klassi ekraanikaitsesse kaitsed oma telefoni ekraani paremal moel, telefoni väljanägemine on korrektne ning telefoni ekraanil olev pilt on selge ning kvaliteetne.

Siit leiad maailma parima ekraanikaitseklaaside tootja “ZAGG”  valiku.

Liitudes Smarta püsikliendiks on esimene ost 20%* soodsam ja edaspidi kehtib püsikliendisoodustus -15%*! (*soodustus kehtib täishinnaga toodetele). 

LIITU PÜSIKLIENDIKS JA ESIMENE OST - 20%*! 

 

 

* Smarta püsikliendisoodustus on -15% täishinnaga toodetelt!

X